Theranal aambeienzetpil

Theranal aambeienzetpil

Theranal* Zetpillen zijn bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. Bij het begin van de behandeling met Theranal Zetpillen kun je twee keer per dag, ‘s ochtends en ’s avonds, een zetpil gebruiken. In lichtere gevallen kan met èèn zetpil worden volstaan.

Na inbrengen kan Theranal snel en effectief zijn werk gaan doen waarna uw klachten, zoals pijn en jeuk, zullen verlichten. U kunt weer snel met verminderde klachten doorgaan met uw dagelijkse bezigheden zoals fietsen, rennen of het toilet bezoeken.

Theranal Zetpillen bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. Lidocaïne heeft een snelle pijnstillende en jeuk verlichtende werking. Zinkoxide en bismuthsubnitraat zorgen er tevens voor dat de aambeien kleiner worden.

    Theranal zetpillen zijn zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek en drogist. Of bestel theranal makkelijk zelf online.

    Gebruik Theranal gedurende twee weken regelmatig voor een optimale behandeling en snelle vermindering van de klachten. Als je merkt dat Theranal te sterk of te weinig werkt, raadpleeg dan je arts of apotheker. Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan 14 dagen zonder een arts te raadplegen. Theranal kan tijdens de zwangerschap en lactatie uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt. Lees voor gebruik de volledige bijsluiter.

    Meer weten over Theranal. Lees hier de bijsluiter.