Aambeien behandelen

Wat kun je doen?

Heb je last van aambeien en wil je snel van de jeuk, pijn en irritatie af? Theranal biedt een effectieve en snelle oplossing bij zowel inwendige als uitwendige aambeien.

Theranal zalf & zetpillen

Theranal bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. Lidocaïne heeft een snelle pijnstillende en jeuk verlichtende werking. Zinkoxide en bismuthsubnitraat zorgen er door het samentrekken van de huid voor dat de aambeien kleiner worden. Zorg ervoor dat je bij jeukende aambeien niet krabt en voorzichtig met de aangetaste huid omgaat om de klachten niet erger te maken.

Theranal bestaat in twee varianten: Theranal aambeienzalf bij inwendige en uitwendige aambeien en een Theranal zetpil alleen te gebruiken bij inwendige aambeien. Beide werken even effectief.

Theranal is verkrijgbaar bij de drogist of apotheek; je hebt geen recept van je huisarts nodig. Raadpleeg je huisarts bij bloedende aambeien.

Theranal zalf

Theranal zalf

Theranal aambeien zelf werk snel en effectief pijnstillend! Verlicht jeuk en irritatie bij zowel inwendige als uitwendige aambeien. Lees meer.

Theranal aambeienzetpil

Theranal aambeienzetpil

Theranal aambeienzetpil werkt snel en effectief pijnstillend! Verlicht jeuk en irritatie bij inwendige aambeien. Lees meer.