Theranal aambeienzalf

Theranal aambeienzalf

Theranal* aambeienzalf is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Bij inwendige aambeien kan de zalf makkelijk in de anus worden aangebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk. Bij uitwendige aambeien kan de zalf, bijvoorbeeld met een watje of tissue, op de aangedane plek rondom de anus worden aangebracht.

Na aanbrengen kan Theranal snel en effectief zijn werk gaan doen waarna uw klachten, zoals pijn en jeuk, zullen verlichten. U kunt weer snel met verminderde klachten doorgaan met uw dagelijkse bezigheden zoals fietsen, rennen of het toilet bezoeken.

Theranal zalf bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat.  Lidocaïne heeft een snelle pijnstillende en jeuk verlichtende werking. Zinkoxide en bismuthsubnitraat zorgen er tevens voor dat de aambeien kleiner worden.

    Theranal zalf is zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek en drogist. Of bestel theranal makkelijk zelf online bij uw online drogist.

    Gebruik Theranal* gedurende twee weken dagelijks ‘s ochtends, ’s avonds en na elke stoelgang voor een optimale behandeling en snelle vermindering van de klachten. Als je merkt dat Theranal te sterk of te weinig werkt, raadpleeg dan je arts of apotheker. Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan 14 dagen zonder een arts te raadplegen. Theranal kan tijdens de zwangerschap en lactatie uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt. Lees voor gebruik de volledige bijsluiter.

    Meer weten over Theranal. Lees hier de bijsluiter.